שמנת דיז'ון כבש צלעות
שמנת דיז'ון כבש צלעות דורש סביב 28 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 723 קלוריות, 85 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חרדל דיז'ון, שיני שום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלעות טלה בגריל רוזמרין-דיז'ון, צלעות טלה של דיז'ון בייבי עם רוטב טבילה של דומדמניות אדומות-נענע, ו צלעות חזיר דיז'ון שמנת עם תפוחים ובצל.
הוראות
מפזרים צלעות טלה באופן שווה עם מלח ופלפל.
צלעות חומות בשמן חם במחבת כבדה על אש בינונית-גבוהה 2 דקות מכל צד; מניחים צלעות בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ', ושומרים טפטופים במחבת.
אופים בחום של 400 למשך 15 דקות או עד שמדחום בשר המוחדר למנה העבה ביותר רושם 150 (בינוני-נדיר).
תן צלעות טלה לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מטגנים שום בטפטופים שמורים על אש בינונית 3 דקות או עד להשחמה קלה.
מערבבים יחד שמנת ו -3 המרכיבים הבאים בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת למחבת, ומביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.