שמנת סלק קארי
מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך צ'ילי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד , אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: בקר וסלק קארי, סלק ירוק קארי וטיול לאגם השני, ו סלק מבושל איטי & קארי בשר (Chukandar Gosht).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה, מערבבים את הבצל ומבשלים 8 דקות עד רך. עצה זרעי חרדל ומבשלים 1 דקות עד קלוי. מערבבים דרך משחת קארי ולחשול במשך 3 דקות.
מערבבים את הסלק דרך הבצל המתובל, ולאחר מכן מוסיפים את הצ ' ילי, העגבניות ו -2 פחיות מים. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסלק הוא רך.
הסר את המכסה, להגביר את החום ולבשל עד שהרוטב סמיך.
תוריד את החום, ואז לערבב את השקדים, יוגורט וכמה תיבול. למעלה עם יוגורט ומגישים עם אורז בסמטי, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. הכרמים והיקב Illahe Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner]()
כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner
ניחוחות של תפוח ירוק ומלפפון בסגנון מקסיקני (הערות של צ ' ילי וסיד) עם חיך של ריבה שן הארי, אבן רטובה, פריחת אגס, קיווי, אספסת.התסיסה החבית acacia שלנו משאיל את הפה מרקם של יין זה כי הוא מבטא על ידי גימור פלפל לבן grüner קלאסי.