קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

שעועית אדומה קרח פופס

שעועית אדומה קרח פופס
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 199 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, סוכר מגורען, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: בירה קרה קפה לאטה קרח פופס, עוגת גבינה בטעם וניל עם פודינג פופס, ו מטבל שוקולד קרח Pops מ Pops גרידא / Q & A עם המחבר ומסגיר.

הוראות

1
מניחים 1 כוס השעועית והקרם בקערה גדולה ומערבבים עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים את שעועית 1/2 כוס הנותרים, חלב, סוכר ומלח בבלנדר ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים לתוך הקערה עם תערובת שעועית שמנת ומערבבים לשלב. (השעועית תשקע לתחתית.) למלא את תבניות פופ באמצע הדרך עם החלק הנוזלי של התערובת. השתמש בכפית כדי לחלק באופן שווה את השעועית שנותרה בתחתית הקערה בין התבניות. להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק