שעועית אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית אפויה. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לך מלח ופלפל, סוכר חום בחוזקה, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב, שעועית אפויה טובה יותר, ו שעועית אפויה עם בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
שים סיר עם תחתית כבדה (עם מכסה) מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השומן הופך בייקון מתחיל פריך, על 6-8 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות יותר. מערבבים בקטשופ, מחית עגבניות, סוכר חום, חומץ, ווסטרשייר, מלח, פלפל, קאיין ומערבבים היטב. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות. מערבבים את השעועית עד מצופה היטב, לכסות, ואופים בתנור במשך 1 שעה.
הסר את המכסה והמשיך לאפות עד שהרוטב מתעבה והשעועית מתחילה להשחים, כ -15 דקות יותר.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.