קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה

שעועית אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית אפויה. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לך מלח ופלפל, סוכר חום בחוזקה, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב, שעועית אפויה טובה יותר, ו שעועית אפויה עם בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים סיר עם תחתית כבדה (עם מכסה) מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבייקון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השומן הופך בייקון מתחיל פריך, על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות יותר. מערבבים בקטשופ, מחית עגבניות, סוכר חום, חומץ, ווסטרשייר, מלח, פלפל, קאיין ומערבבים היטב. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות. מערבבים את השעועית עד מצופה היטב, לכסות, ואופים בתנור במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את המכסה והמשיך לאפות עד שהרוטב מתעבה והשעועית מתחילה להשחים, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.