קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

שעועית אפויה עם בייקון

שעועית אפויה עם בייקון
צריך תוספת חלב חינם? שעועית אפויה עם בייקון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם עגבניות משומר, רוטב ווסטרשייר, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית אפויה עם בייקון, שעועית אפויה בייקון, ו שעועית אפויה מייפל בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מבשלים את הפנצ ' טה וכשני שלישים של הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
להעביר את הבייקון ואת pancetta לקערה באמצעות כפית מחוררת. שמור את הטפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
קערהקערה
3
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום ואבקת צ' ילי ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
5
מוסיפים את העגבניות והמיץ שלהן, את המולסה, רוטב ווסטרשייר, חומץ, אבקת חרדל, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. להגדיל את החום בינוני גבוה, להביא רתיחה ומבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
אבקת חרדלאבקת חרדל
מולסהמולסה
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
פלפלפלפל
מיץמיץ
מלחמלח
6
מוסיף את שעועית פינטו, ולאחר מכן להוסיף את שעועית חיל הים והנוזל שלהם ולחזור לרתיחה. מערבבים בתערובת pancetta-בייקון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
שעועית חיל היםשעועית חיל הים
פנצ ' טהפנצ ' טה
בייקוןבייקון
7
העברה לתבנית אפייה 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
דופק את הלחמניות עם בייקון לא מבושל הנותרים במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
9
מפזרים את הפירורים באופן שווה על תערובת השעועית. מכסים ואופים 45 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד הפירורים הם חום זהוב, על 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
צילום: טינה רופ