קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה תוצרת בית

שעועית אפויה תוצרת בית
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? שעועית אפויה תוצרת בית יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לך לחנות ותביא בייקון, שעועית פינטו, מלח ופלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שעועית אפויה ברביקיו תוצרת בית, שעועית אפויה תוצרת בית, ו שעועית אפויה תוצרת בית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
למיין את השעועית ולבחור את כל שעועית יבשה או חלוקי נחל קטנים. שוטפים אותם היטב במסננת, מוסיפים אותם לתנור הולנדי גדול ומכסים עם 3 סנטימטרים של מים. מביאים את השעועית לרתיחה במשך 2 דקות. לכסות ולתת לשבת על הכיריים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
לנקז את השעועית ולשטוף שוב. לחלופין, אתה יכול להשרות את השעועית במים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מוסיפים את הבייקון לאותו תנור הולנדי ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד בייקון שניתנו חלק השומן שלה, על 3 דקות. להפוך את החום עד בינוני גבוה, להוסיף את השום והבצל ו לטגן עד הבייקון הוא כמעט פריך ואת השום והבצל מתרככים, על 5 דקות. מתבלים את הבייקון עם קמצוץ טוב של מלח ופלפל ולאחר מכן מערבבים באבקת הצ ' ילי, מטגנים במשך 1 דקה כדי טוסט התבלין ועד ריחני. מערבבים ב 4 כוסות מים, המניה עוף, קטשופ, מולסה, סוכר חום, חומץ בלסמי, חרדל ורוטב ווסטרשייר. מערבבים את השעועית, מביאים לרתיחה, מכסים עם מכסה ומניחים בתנור במשך 5 שעות. בדוק את השעועית כל כמה שעות כדי לתת מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מוסיפים מים לסיר, רק אם יש צורך, אם השעועית נראית יבשה ולמנוע מהם לשרוף. שעועית מוכנה כאשר הם רכים והרוטב הוא עבה.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט