קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה תוצרת בית

שעועית אפויה תוצרת בית
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? שעועית אפויה תוצרת בית יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לך לחנות ותביא בייקון, שעועית פינטו, מלח ופלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שעועית אפויה ברביקיו תוצרת בית, שעועית אפויה תוצרת בית, ו שעועית אפויה תוצרת בית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
למיין את השעועית ולבחור את כל שעועית יבשה או חלוקי נחל קטנים. שוטפים אותם היטב במסננת, מוסיפים אותם לתנור הולנדי גדול ומכסים עם 3 סנטימטרים של מים. מביאים את השעועית לרתיחה במשך 2 דקות. לכסות ולתת לשבת על הכיריים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
לנקז את השעועית ולשטוף שוב. לחלופין, אתה יכול להשרות את השעועית במים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים את הבייקון לאותו תנור הולנדי ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד בייקון שניתנו חלק השומן שלה, על 3 דקות. להפוך את החום עד בינוני גבוה, להוסיף את השום והבצל ו לטגן עד הבייקון הוא כמעט פריך ואת השום והבצל מתרככים, על 5 דקות. מתבלים את הבייקון עם קמצוץ טוב של מלח ופלפל ולאחר מכן מערבבים באבקת הצ ' ילי, מטגנים במשך 1 דקה כדי טוסט התבלין ועד ריחני. מערבבים ב 4 כוסות מים, המניה עוף, קטשופ, מולסה, סוכר חום, חומץ בלסמי, חרדל ורוטב ווסטרשייר. מערבבים את השעועית, מביאים לרתיחה, מכסים עם מכסה ומניחים בתנור במשך 5 שעות. בדוק את השעועית כל כמה שעות כדי לתת מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיפים מים לסיר, רק אם יש צורך, אם השעועית נראית יבשה ולמנוע מהם לשרוף. שעועית מוכנה כאשר הם רכים והרוטב הוא עבה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת