שעועית אפויה תוצרת בית
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? שעועית אפויה תוצרת בית יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. לך לחנות ותביא בייקון, שעועית פינטו, מלח ופלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שעועית אפויה ברביקיו תוצרת בית, שעועית אפויה תוצרת בית, ו שעועית אפויה תוצרת בית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
למיין את השעועית ולבחור את כל שעועית יבשה או חלוקי נחל קטנים. שוטפים אותם היטב במסננת, מוסיפים אותם לתנור הולנדי גדול ומכסים עם 3 סנטימטרים של מים. מביאים את השעועית לרתיחה במשך 2 דקות. לכסות ולתת לשבת על הכיריים במשך 1 שעה.
לנקז את השעועית ולשטוף שוב. לחלופין, אתה יכול להשרות את השעועית במים בן לילה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מוסיפים את הבייקון לאותו תנור הולנדי ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד בייקון שניתנו חלק השומן שלה, על 3 דקות. להפוך את החום עד בינוני גבוה, להוסיף את השום והבצל ו לטגן עד הבייקון הוא כמעט פריך ואת השום והבצל מתרככים, על 5 דקות. מתבלים את הבייקון עם קמצוץ טוב של מלח ופלפל ולאחר מכן מערבבים באבקת הצ ' ילי, מטגנים במשך 1 דקה כדי טוסט התבלין ועד ריחני. מערבבים ב 4 כוסות מים, המניה עוף, קטשופ, מולסה, סוכר חום, חומץ בלסמי, חרדל ורוטב ווסטרשייר. מערבבים את השעועית, מביאים לרתיחה, מכסים עם מכסה ומניחים בתנור במשך 5 שעות. בדוק את השעועית כל כמה שעות כדי לתת מערבבים.
מוסיפים מים לסיר, רק אם יש צורך, אם השעועית נראית יבשה ולמנוע מהם לשרוף. שעועית מוכנה כאשר הם רכים והרוטב הוא עבה.