תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית בסגנון ונציאני ומרק פסטה. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, רוזמרין, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו פסטה בסגנון ונציאני, פאייה בסגנון ונציאני, ו Cioppino בסגנון ונציאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים שעועית ומים (10 כוסות) לרתיחה בסיר כבד 4-5 ליטר ומרתיחים 2 דקות.
חום 1/4 כוס שמן בסיר כבד 6 - עד 8-ליטר רחב על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצלים מטגנים עם 1/2 כפית מלח, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים גזר, סלרי, שום, פטרוזיליה, רוזמרין ופלפל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
גזר
פטרוזיליה
סלרי
שום
פלפל
5
מוסיפים שעועית עם השריית נוזל Parmigiano-reggiano רינד (אם שימוש) ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שעועית הם מאוד רך, 1 1/2 עד 2 1/2 שעות (בהתאם לגיל של שעועית), הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על שעועית מכוסה ערבוב בתדירות גבוהה יותר לקראת סוף הבישול.
להשליך רינד ומרק פירה גס בקבוצות בבלנדר (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), העברת כפי puréed לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקר
מרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
8
להחזיר מרק לסיר ולחמם מחדש על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות ודילול מרק לפי הצורך עם מים נוספים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מים
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
בעוד המרק מתחמם, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז במסננת ולהעביר לקערה גדולה. לזרוק עם הנותרים 2 כפות שמן ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
פסטה
מים
מרק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
סיר
10
כדי לשרת, לצקת מרק לתוך קערות העליון עם כפות של פסטה, ואז לטפטף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מרק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
11
פתקים של טבחים
12
* שעועית ניתן לבשל בערך שליש מהזמן בסיר לחץ 6-8 ליטר. בצע מתכון, ירקות מטוגנים בסיר לחץ, חשוף, ולאחר מכן הוספת שעועית עם השריית נוזל וקליפת גבינה (אם משתמשים). חותם סיר לחץ עם מכסה ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, עד שעועית מכרז, 45 דקות עד 1 שעה. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.* מרק, ללא פסטה, ניתן לעשות קדימה ומקורר, חשוף, עד מקורר לחלוטין, ואז מכוסה עד 1 שבוע, או קפוא 3 חודשים. מרק מתעבה במידה ניכרת כפי שהוא עומד, כל כך רזה עם מים כאשר reheating מעל חום נמוך בינוני.