קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות98
מגזין

שעועית בסגנון ונציאני ומרק פסטה

שעועית בסגנון ונציאני ומרק פסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית בסגנון ונציאני ומרק פסטה. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, רוזמרין, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו פסטה בסגנון ונציאני, פאייה בסגנון ונציאני, ו Cioppino בסגנון ונציאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים שעועית ומים (10 כוסות) לרתיחה בסיר כבד 4-5 ליטר ומרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 1 שעה. (אין לנקז שעועית או להשליך נוזל השרייה.)
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
3
חום 1/4 כוס שמן בסיר כבד 6 - עד 8-ליטר רחב על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצלים מטגנים עם 1/2 כפית מלח, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים גזר, סלרי, שום, פטרוזיליה, רוזמרין ופלפל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
גזרגזר
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
שוםשום
פלפלפלפל
5
מוסיפים שעועית עם השריית נוזל Parmigiano-reggiano רינד (אם שימוש) ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שעועית הם מאוד רך, 1 1/2 עד 2 1/2 שעות (בהתאם לגיל של שעועית), הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לשמור על שעועית מכוסה ערבוב בתדירות גבוהה יותר לקראת סוף הבישול.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
שעועיתשעועית
מיםמים
בקרבקר
6
הסר מהחום ומערבבים בשמן 1/4 כוס ונותר 1 1/4 כפיות מלח. מגניב, חשוף, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
7
להשליך רינד ומרק פירה גס בקבוצות בבלנדר (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), העברת כפי puréed לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
להחזיר מרק לסיר ולחמם מחדש על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות ודילול מרק לפי הצורך עם מים נוספים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיםמים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
בעוד המרק מתחמם, לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז במסננת ולהעביר לקערה גדולה. לזרוק עם הנותרים 2 כפות שמן ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פסטהפסטה
מיםמים
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
סירסיר
10
כדי לשרת, לצקת מרק לתוך קערות העליון עם כפות של פסטה, ואז לטפטף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
11
פתקים של טבחים
12
* שעועית ניתן לבשל בערך שליש מהזמן בסיר לחץ 6-8 ליטר. בצע מתכון, ירקות מטוגנים בסיר לחץ, חשוף, ולאחר מכן הוספת שעועית עם השריית נוזל וקליפת גבינה (אם משתמשים). חותם סיר לחץ עם מכסה ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, עד שעועית מכרז, 45 דקות עד 1 שעה. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.* מרק, ללא פסטה, ניתן לעשות קדימה ומקורר, חשוף, עד מקורר לחלוטין, ואז מכוסה עד 1 שבוע, או קפוא 3 חודשים. מרק מתעבה במידה ניכרת כפי שהוא עומד, כל כך רזה עם מים כאשר reheating מעל חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גבינהגבינה
שעועיתשעועית
פסטהפסטה
מיםמים
בקרבקר
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ