שעועית ורמונט אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית אפויה ורמונט. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 251 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חרדל דיז'ון, שעועית חיל הים, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו שעועית ורמונט אפויה, ורמונט שעועית אפויה מ ' להאיר, אמריקה!, ו הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב (מתכונים דומים).
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בקערה גדולה. מכסים במים עד 2 אינץ ' מעל שעועית; לכסות ולתת לעמוד 8 שעות או לילה.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל חזיר למחבת; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים שעועית, 5 1/2 כוסות מים, 1/2 סירופ כוס, חרדל, מלח, רוטב פלפל; מביאים לרתיחה. מכסים ואופים ב 325 במשך 2 1/2 שעות או עד שעועית מכרז, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות. מערבבים הנותרים 1/4 סירופ כוס.