שעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית Flageolet. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, עלי קורנית, כיסויי אדמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שעועית פלאג'לה צרפתית, שעועית Flageolet עם רוזמרין ותימין, ו שעועית פלג'לט וסלט פריזי (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד את הליבות, עורות וזרעים מבשר העגבניות. קוצצים אותם, לערבב עם המלח ולהעביר chinois הניח על קערה. השאירו במשך 30 דקות והזמינו את המיץ. קוצצים בגסות את בשר העגבניות ושמורה.
מחממים את שמן הזית בסיר. להזיע את השום והבצל מעל חום בינוני עד רך, במשך כ 10 דקות. מערבבים בכוסברה, כוכב אניס ואולספייס.
מוסיף את רוטב טבסקו, רוטב ווסטרשייר, קטשופ עגבניות, יין אדום, וזרעי טימין יחד עם מיץ מהעגבניות ובשר עגבניות. לבשל במשך 2 שעות על אש נמוכה, כך compote הוא מבעבע קלות.להפוך את החום גבוה לבשל את הקומפוט במשך 5 דקות נוספות, תוך ערבוב כל הזמן.
מעבירים למיכלי פלסטיק ומקררים.
הסר את השמן העודף בחלק העליון כאשר קר.