שעועית ירוקה הכי טעימה אי פעם
השעועית הירוקה הכי טעימה אי פעם היא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני עם 5 מנות. מנה אחת מכילה 80 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם חומץ ביין אדום, שמן זית כתית מעולה, שעועית ירוקה חתוכה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותסס ~ כלומר שעועית ירוקה מלוכלכת , שעועית ירוקה מטוגנת - הדרך הבריאה ביותר לאכול שעועית ירוקה ומרק הירקות הכי טעים .
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והבשר חזיר; מבשלים ומערבבים עד שיתחילו להופיע חתיכות חומות בתחתית המחבת, 5 עד 10 דקות.
מערבבים את חומץ היין האדום לתוך המחבת, מגרדים את החתיכות השחומות מלמטה. החומץ יתאדה מהר - אל תיבהלו.
מערבבים פנימה את החרדל, ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים לציפוי. מבשלים רק עד לריכוך אך עדיין פריך, כ-5 דקות. מתבלים במלח כשר ומגישים.