שעועית ירוקה וסלט רדיקיו עם סלק קלוי ובצל אדום בלסמי
שעועית ירוקה וסלט רדיקיו עם סלק קלוי ובצל אדום בלסמי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו בצל, עלה דפנה, רדיקיו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפס ביתי מברזל יצוק עם צ' ילי ירוק קלוי, כוסברה, בצל ירוק, רדיקיו ורוטב שום שמנת, איור, שעועית ירוקה וסלט רדיקיו עם אגוזי לוז, ו סלק אפוי בלסמי עם בצל אדום ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל, חומץ 1/4 כוס, עלה דפנה בצנצנת גדולה או קערה בינונית.
הוסף רק מספיק מים כדי לכסות. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. כיסוי וצינה לילה. (ניתן להכין 3 ימים קדימה.)
מניחים חתיכת נייר גדולה על תבנית אפייה.
טפטוף סלק עם 1 כף שמן 2 כפות מים. למעלה עם עוד חתיכת נייר; crimp קצוות לאטום בחוזקה. סלק צלוי עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 1 שעה 15 דקות. מגניב לגמרי.
מבשלים שעועית בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 6 דקות. יש לשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר.
להקציף הנותרים 6 כפות חומץ בלסמי, 1/2 כוס שמן, שאלוט, ותימין בקערה קטנה להתמזג. רוטב העונה עם מלח ופלפל. (סלק, שעועית, רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
לקלף ולחתוך סלק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים עלים צדיאניים גדולים על מגש גדול מאוד כדי לכסות (להזמין עלים קטנים לשימוש אחר).
לנקז בצל אדום; לפזר על radicchio. מסדרים שעועית על בצל. מסדרים פרוסות סלק באופן דקורטיבי על שעועית.
יוצקים רוטב על סלט ומגישים.