שעועית ירוקה עם זיתים, צימוקים ושקדים
שעועית ירוקה עם זיתים, צימוקים ושקדים היא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 13 דקות. אם יש לכם זיתים ממולאים ג'מבו פימנטו, פלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. נסו סלט חיטה סדוק עם זיתים ירוקים וצימוקים זהובים, עוף עם שקדים וזיתים ירוקים, ו אמנון עם שקדים קלויים וזיתים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים שעועית לחתיכות 2 אינץ'.
מניחים שעועית במחבת ומוסיפים מים רותחים לכיסוי. מבשלים שעועית במים רותחים 3 עד 4 דקות, מוסיפים צימוקים למחבת ומבשלים 2 דקות יותר כדי להשרות את הצימוקים.
מניחים מחבת בחזרה על הכיריים מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה למחבת ואז שעועית סחוטה וצימוקים.
מוסיפים זיתים למחבת ומחממים אותם. לזרוק שעועית, צימוקים וזיתים עם שקדים לכבות חום. מתבלים את השעועית במלח ופלפל, לפי הטעם.