שעועית ירוקה עם פטריות שיטאקה
שעועית ירוקה עם פטריות שיטאקה היא ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות שיטאקי, שמן שומשום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו שעועית ירוקה עם פטריות שיטאקה, שעועית ירוקה קלויה עם פטריות שיטאקה ושום, ו מערבבים ומטגנים: שעועית ירוקה ופטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קצוות של שעועית. השאר שעועית שלמה, או לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים סל ספינת קיטור במים 1/2 אינץ בסיר או מחבת (מים לא צריכים לגעת בתחתית הסל).
מניחים שעועית ירוקה בסל קיטור. מכסים בחוזקה וחום לרתיחה; להפחית את החום. קיטור 10 דקות.
מבשלים שקדים במחבת כבדה ungreased מעל חום בינוני-נמוך 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד בראונינג מתחיל, ואז ערבוב כל הזמן עד חום זהוב וריחני.
הסר גבעולים קשים של פטריות; לחתוך פטריות לפרוסות 1/4 אינץ'.
מחממים שמן זית ושומשום במחבת של 12 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים פטריות ושום בשמן 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ברוטב סויה ושעועית ירוקה. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שעועית ירוקה הם פריך במכרז.