שעועית ירוקה צרפתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה צרפתית. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 30 דקות. נסו שעועית ירוקה צרפתית / שעועית ירוקה, סלט עגבניות ובזיליקום, סרטנים שלוקים עם פטוצ'יני ושעועית ירוקה צרפתית, ו שעועית צרפתית וסלט שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
החמצה של שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 4 דקות בלבד.
מסננים מיד לטבול בקערה גדולה של מי קרח כדי לעצור את הבישול. כאשר הם מגניבים, לנקז ולהניח בצד.
בינתיים, בקערה גדולה לזרוק את הבצל ופלפלים יחד עם 2 כפות של שמן זית ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה וצולים במשך כ 15 דקות, משליך עם מרית מעת לעת כדי להיות בטוח הירקות צלויים באופן שווה.
ממש לפני ההגשה, מחממים את השעועית הירוקה במחבת גדולה ומטופחת במעט שמן זית.
מפזרים מלח ופלפל ומסדרים על מגש. כפית את הירקות הקלויים על שעועית ירוקה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.