תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית ירוקה קלויה, תפוח, כריכי בייקון. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שעועית, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי שעועית בייקון, כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות עם בייקון וצ'אטני, ו כריכי גבינה בגריל עם תפוחים ירוקים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לזרוק שעועית ירוקה עם 2 כפית. שמן זית, פלפל, ו 1/4 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים שעועית בשכבה אחת במחבת ג ' לי, ואופים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהתנור, וצינה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
סדר בייקון בשכבה אחת במחבת ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים ב 425 במשך 12 דקות או עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
להקציף יחד שמיר, הבא 4 מרכיבים, 3 כפות. מיץ לימון, ונשאר 3/4 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
9
בואו לעמוד 5 דקות.
10
בינתיים, לחתוך תפוח לפרוסות דקות, ולזרוק עם הנותרים 1 כף. מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
11
ויניגרט כפית על חצאים העליונים של בגטים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
בגט
12
שעועית שכבה, בייקון, תפוח, וגבינה על החצאים התחתונים. מכסים עם חצאים העליון של baguettes; לעטוף בחוזקה בנייר שעווה. להירגע עד 2 שעות. פרוסת כריכים לפני ההגשה.