שעועית לימה וצלעות חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך פלפל, מלח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו שעועית לימה עם נקניק חזיר, צלעות חזיר עם אורז ושעועית, ו צלעות חזיר עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מבשלים שעועית לימה במים מלוחים עד כמעט מכרז, ושמור 1/2 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימה
מים
3
יוצקים את שעועית לימה לתוך צלחת אפייה שטוחה גדולה עם הנוזל השמור. מערבבים את המלח, פלפל, סוכר, חרדל, פטרוזיליה, מלוח, טימין, ובצל קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימה
חרדל
פטרוזיליה
פלפל
בצל
סוכר
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מערבבים היטב.
5
מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הצלעות ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב.
7
מניחים את הצלעות על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
8
מערבבים פירורי לחם עם שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
שמנת חמוצה
9
מורחים על צלעות. כיסוי צלחת ואופים במשך 8 דקות. לחשוף את הצלעות ולהמשיך לאפות, עד השחמה קלה, על 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מסדרים את הצלעות על מיטה של שעועית לימה על מגש גדול ומפזרים פטרוזיליה.