שעועית מטוגנת לא מטוגנת
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו שעועית מטוגנת לא מטוגנת. מנה אחת מכילה 231 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-5 סועדים . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. לכו לחנות וקנו תוספות, שעועית פינטו, מלח ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעתיים ו-20 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספונקולרי של 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: שעועית מטוגנת בקרוקפוט , שעועית מטוגנת ביתית ושעועית מטוגנת עם צ'וריסו .
הוראות
מניחים את השעועית בסיר מרק או בסיר הולנדי; מוסיפים מים עד למכסה של 5 ס"מ. מביאים לרתיחה; מבשלים במשך 2 דקות.
הסירו מהאש; כסו והניחו לעמוד במשך שעה.
סננו ושטפו את השעועית, תוך הסרת הנוזלים.
מחזירים את השעועית לתנור ההולנדי; מוסיפים את 2 ליטר המים.
מוסיפים את אבקת הצ'ילי, השום, 1 ו-3/4 כפיות כמון, פלפל, 3/4 כפית מלח ופתיתי פלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 2-3 שעות או עד שהשעועית רכה.
סננו את השעועית, ושומרים 3/4 כוס נוזלים.
מניחים את תערובת השעועית בקערה; מועכים גס. מוסיפים בהדרגה את נוזלי הבישול ששמרנו עד לקבלת הסמיכות הרצויה. מוסיפים את יתרת הכמון והמלח.
מגישים על קליפות טוסטדה עם תוספות לבחירתכם אם רוצים.