שעורה, כרובית, ועשבי תיבול עם בוראטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קרם fraîche, חומץ יין, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו כרובית קלויה קרבונרה עם בוראטה, תבשיל עם עשבי תיבול ושעורה, ו קונכיות פסטו כרובית מוקרמת עם בוראטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. לבשל שעורה גדול של מים מלוחים רותחים עד מכרז, 15-20 דקות עבור פנינה,35-40 עבור orhulled-פחות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנקז ולהתפזר על גיליון rimmedbaking; בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
בינתיים, לזרוק פירורי לחם עם1 כף שמן על גיליון אפייה אחר מעוטר; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים, זורק פעם אחת, untilgolden חום, 10-12 דקות; בואו מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להביא חלב לרתיחה במדיוםראוקפן מעל חום בינוני-גבוה; עונון עם מלח.