שפמנון Cajun אפוי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? שפמנון קייג'ון אפוי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1763 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, תיבול קייג'ון, פילה שפמנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: שפמנון Cajun אפוי, שפמנון קייג'ון אפוי, ו שפמנון Cajun אפוי.
הוראות
במיכל רדוד, לערבב יחד את שני המרכיבים הראשונים; פילה שפמנון dredge בתערובת קמח תירס.
מניחים פילה על תבנית אפייה משומנת.
מפזרים את התבלינים cajun מעל הפילה.
אופים בתנור 400 במשך 30 דקות או עד פתית זהב ודגים עם מזלג.
מקשטים עם פלחי לימון אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.