שפמנון אפוי עם ציפוי עגבניות-קלמטה
שפמנון אפוי עם ציפוי עגבניות קלמטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פילה שפמנון בחווה, כוסברה, זיתים קלמאטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סנאפר אדום אפוי עם ציפוי הדר עגבניות, דקר אפוי עם חרדל קלמטה, ו אבטיח, עגבנייה, סלט זית Kalamatan (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב.
מניחים פילה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; העליון עם תערובת עגבניות.
אופים פילה ב 375 במשך 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו