קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

שפמנונים מטוגנים עם אורז בחמאה ופלפל כבוש

שפמנונים מטוגנים עם אורז בחמאה ופלפל כבוש
שפמנון מחבת מטוגן עם אורז בחמאה & פלפל כבוש הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז, שפמנון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו שפמנון מטוגן עם פלפלים כבושים, שפמנון חרדל מטוגן עם תבלין עגבניות, ו פלפל כבוש להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בגודל בינוני להביא את האורז, המים והמלח לרתיחה נמרצת. ואז מערבבים היטב את האורז, מכסים את המחבת עם מכסה ומחזירים אותו לרתיחה. המשך רותחים במשך כמה שניות ולאחר מכן להפוך את החום עד רתיחה נמוכה. לבשל במשך 15 דקות. קח את האורז מהחום, להוסיף 4 כפות חמאה ולתת את המחבת מערבבים, להחליף את המכסה ולהשאיר אותו לעמוד במשך 10-15 דקות בזמן שאתה מכין את המחבת fish.In קערה קטנה לערבב את וונדרה, פפריקה, אבקת בצל ומלח סלרי יחד היטב (מידה שווה של תערובת איי התבלינים Beau Monde הוא חלופה מצוינת אבקת בצל ומלח סלרי).לשטוף ולייבש את פילה שפמנון, הנחת אותם על צלחת בשכבה אחת. באמצעות מסננת רשת בסדר או מנפה קמח לנער כמות זוגית של תערובת וונדרה ותבלינים על כל פילה 4. בעדינות להפוך אותם וחזור.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
מלח סלרימלח סלרי
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
נפהנפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים את להישאר 4 כפות חמאה ושמן קנולה בברזל יצוק או מחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני. המחבת צריכה להיות גדולה מספיק כדי להחזיק את הפילה בשכבה אחת, אחרת לעבוד בקבוצות.כאשר השמן חם, אבל לא קרוב מדי לעישון בזהירות להניח את הפילה במחבת. לבשל אז על 2 דקות בצד אחד עם החוצה מפריע להם. ואז להפוך אותם ולבשל אותם עוד 2 או 3 דקות עד הדג הוא מוצק מבושל דרך אבל לא מבושל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את הדגים מהמחבת, כך שהם מפסיקים לבשל.קוצצים את הפלפלים הכבושים וחלק מהבצלים שלהם לתענוג עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מגישים את הדג על גבי האורז עם התבלין בצד.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה