שקדים פטיט ארבע
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את ארבע השקדים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 297 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, מים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו שקדים פטיט ארבע, האביב מקלחת שקדים פטיטס ארבע, ו פטיטס ארבע (מתכונים דומים).
הוראות
קו 15-ב. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה בנייר אפייה; מצפים את הנייר בתרסיס בישול ומניחים בצד.
בקערה גדולה, שמנת את הדבק שקדים, חמאה וסוכר עד אור רכה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בקמח.
מורחים באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
מורחים ריבה על מחצית אחת; למעלה עם חצי הנותרים.
חותכים למגוון 1-1 / 2 אינץ'. צורות.
בסיר גדול שלבו את הסוכר, המים ושמנת האבנית. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, ללא ערבוב, עד שמדחום ממתקים קורא 226*.
מסירים מהאש; מצננים בטמפרטורת החדר עד 100*. מערבבים תמציות. בעזרת מערבל נייד מקציפים פנימה סוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. גוון זיגוג עם צבעי מאכל.
טובלים בעדינות את ארבע הפטטות, אחת אחת, בזיגוג חם.
הסר בעזרת מזלג; אפשר לזיגוג עודף לטפטף. (אם זיגוג הופך סמיך מדי, מערבבים 1 כפית מים חמים בכל פעם כדי רזה.)
הניחו ארבע פטטות על מדפי תיל מעל נייר שעווה; תן להתייבש לחלוטין.