שרי רוגלך
דובדבן רוגלך הכנת המתכון לוקחת כ 30 דקות. תמורת 33 סנט למנה , תקבלו קינוח שמגיש 36. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -2 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 128 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מתכון זה מ- Foodnetwork דורש תמצית וניל, חמאה, סוכר מגורען ודובדבנים. עם ציון ספונקולרי של 9% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: רוגלך דובדבן-אגוז , רוגלך דובדבן ופיסטוק , ורוגלך אגוז דובדבן בורבון .
הוראות
טוחנים את גבינת השמנת, הסוכר, שתי התמציות ו-1/2 כפית מלח במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הקמח והחמאה; דופקים עד שהחמאה נמצאת בחתיכות בגודל אפונה. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים; לטפוח לדיסקים ולעטוף בניילון. מצננים שעה.
שמים את הדובדבנים היבשים ו-1/4 כוס מים בקערה המתאימה למיקרוגל; מכסים בניילון נצמד ומחוררים בסכין. מכניסים למיקרוגל 5 דקות ואז חושפים ומצננים.
מעבירים למעבד המזון; מוסיפים את הריבה, הקינמון, הפלפל האנגלי ואת 1/4 כפית המלח הנותרת ומקציפים לקבלת עיסה.
נותנים לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר.
מרדדים כל חלק בין קלף מקומח לעיגול בגודל 9 אינץ'; להעביר למקפיא בזמן שאתה מגלגל את הבא.
מורחים 1/2 כוס מילוי על כל עיגול בצק ברינג, ומשאירים גבול בגודל 1/2 אינץ' ועיגול של 2 אינץ' במרכז. בעזרת סכין חדה חותכים כל עיגול ל-12 טריזים. החל מהקצה הרחב, גלגל כל טריז לכיוון הנקודה. מסדרים במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה; מקררים עד להתייצבות, כ-30 דקות.
מקמו מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור וחממו מראש ל-350 מעלות F.
מברישים את הרוגלך בחלב ומפזרים סוכר מלטש.
אופים, מחליפים את התבניות באמצע, עד להזהבה, 30 דקות.
מעבירים לרשתות לצינון מלא.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור Rugelach. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "