קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שרי רוגלך

שרי רוגלך
דובדבן רוגלך הכנת המתכון לוקחת כ 30 דקות. תמורת 33 סנט למנה , תקבלו קינוח שמגיש 36. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -2 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 128 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מתכון זה מ- Foodnetwork דורש תמצית וניל, חמאה, סוכר מגורען ודובדבנים. עם ציון ספונקולרי של 9% , המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: רוגלך דובדבן-אגוז , רוגלך דובדבן ופיסטוק , ורוגלך אגוז דובדבן בורבון .

הוראות

1
טוחנים את גבינת השמנת, הסוכר, שתי התמציות ו-1/2 כפית מלח במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גבינת שמנתגבינת שמנת
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את הקמח והחמאה; דופקים עד שהחמאה נמצאת בחתיכות בגודל אפונה. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים; לטפוח לדיסקים ולעטוף בניילון. מצננים שעה.
מרכיבים שתצטרך
2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר
בצקבצק
פטריות מורל טריות, פרוסותפטריות מורל טריות, פרוסות
עוטףעוטף
1
שמים את הדובדבנים היבשים ו-1/4 כוס מים בקערה המתאימה למיקרוגל; מכסים בניילון נצמד ומחוררים בסכין. מכניסים למיקרוגל 5 דקות ואז חושפים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
2 כוסות בשר צבי מבושל חתוך לקוביות2 כוסות בשר צבי מבושל חתוך לקוביות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל
סכיןסכין
קערהקערה
2
מעבירים למעבד המזון; מוסיפים את הריבה, הקינמון, הפלפל האנגלי ואת 1/4 כפית המלח הנותרת ומקציפים לקבלת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
מלחמלח
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
נותנים לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מרדדים כל חלק בין קלף מקומח לעיגול בגודל 9 אינץ'; להעביר למקפיא בזמן שאתה מגלגל את הבא.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
5
מורחים 1/2 כוס מילוי על כל עיגול בצק ברינג, ומשאירים גבול בגודל 1/2 אינץ' ועיגול של 2 אינץ' במרכז. בעזרת סכין חדה חותכים כל עיגול ל-12 טריזים. החל מהקצה הרחב, גלגל כל טריז לכיוון הנקודה. מסדרים במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה; מקררים עד להתייצבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
6
מקמו מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור וחממו מראש ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מברישים את הרוגלך בחלב ומפזרים סוכר מלטש.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
חלבחלב
8
אופים, מחליפים את התבניות באמצע, עד להזהבה, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מעבירים לרשתות לצינון מלא.
10
צילום מאת אנדרו פרסל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור Rugelach. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "