שרימפס Cajun
גשו לסופר וקנו מלח, טימין, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו שרימפס Cajun, שרימפס Cajun, ו כריך שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות מערבבים פפריקה, טימין, אורגנו, אבקת שום, מלח, פלפל, ופלפל קאיין בשקית פלסטיק sealable; לנער לערבב.
להוסיף שרימפס וללחוץ למעיל.
שמן חום במחבת לא מקל גדול מעל חום גבוה בינוני. מבשלים ומערבבים שרימפס בשמן חם עד שהם ורודים בהירים מבחוץ והבשר כבר לא שקוף במרכז, כ 4 דקות.
מרכיבים מנות :
0 (יכול להיות או להרחיק) פלפל קאיין, או יותר לפי הטעם 1 (יכול להיות או להרחיק) טימין מיובש 0 (יכול להיות או להרחיק) גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה 0 (יכול להיות או להרחיק) פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה 1 (יכול להיות או להרחיק) אורגנו מיובש 1 1 קילו קישואים, חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי 0 (יכול להיות או להרחיק) 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 680 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) שרימפס, קלופים וטבועים 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.