שרימפס Rémoulade מעל עגבניות מטוגנות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, מלח, קמח תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס, עגבניות ירוקות מטוגנות עם שרימפס Rémoulade, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
תביא 2 qt. מים לרתיחה בתנור הולנדי; מוסיפים שרימפס, ומבשלים 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מסננים ושוטפים במים קרים.
לטאטא יחד ביצה וחמאה בקערה רדודה או צלחת עוגה.
שלב קמח תירס, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כוס קמח בקערה רדודה אחרת או צלחת עוגה.
לדלות פרוסות עגבניות הנותרים 1/4 כוס קמח; לטבול בתערובת ביצה, לדלות בתערובת קמח תירס.
יוצקים שמן לעומק של 1/2 אינץ ' במחבת ברזל יצוק גדול; חום עד 37
מטגנים עגבניות, בקבוצות, בשמן חם 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
ניקוז על מגבות נייר או מתלה תיל.
מפזרים עגבניות חמות עם מלח לפי הטעם.
מסדרים עגבניות על צלחת הגשה. כפית 2 כפות רוטב Rmoulade על מרכז כל עגבניות. למעלה כל אחד עם 3 שרימפס.