שרימפס בגריל עם בריח עם שמן שום
שרימפס בגריל עם שמן שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, יין, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: שרימפס בגריל עם בריח עם שמן שום, שיפודי שרימפס מברזל עם Tomatillo-סלסה אבוקדו & פרוסות לימון בגריל, ו בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב.
הוראות
מערבבים 1 כוס מי קרח ומלח 1/3 כוס בסיר קטן על חום גבוה עד מלח מתמוסס, כ 5 דקות.
מעבירים מים מלוחים לקערה גדולה.
מערבבים ביין, 2 עלי דפנה, לימון קצוץ, פלפל, ושאר 7 כוסות מים, ולאחר מכן שרימפס. צ ' יל לפחות 15 דקות ועד 1/2 שעה.
בינתיים, להכין ברביקיו (חום בינוני גבוה).
להקציף שמן ושום בקערה קטנה להתמזג.
מסננים שרימפס, שוטפים ומנקזים היטב. באמצעות מספריים מטבח, לחתוך פגזים במרכז הצד האחורי ו devein, עוזב פגזים שלמים. גריל שרימפס בפגזים עד חרוך ופשוט אטום, 3 עד 4 דקות לכל צד. לחם גריל עד תחילת חום, כ 2 דקות לכל צד.
להעביר שרימפס לקערה גדולה אחרת.
מוסיפים חצי שמן שום וזורקים למעיל. חסילונים על מגש.
מקשטים עם שאריות 4 עלי דפנה ופלחי לימון.
מגישים עם לחם בגריל ושמן שום שנותר.