קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

שרימפס בגריל עם חרדל פפאיה

שרימפס בגריל עם חרדל פפאיה
שרימפס בגריל עם חרדל פפאיה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מלח, שרימפס, חומץ יין שזיפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: שרימפס בגריל של אבא עם מנגו ופפאיה, שרימפס בגריל עם פפאיאן ירוק וסלט מנגו, ו שרימפס בגריל & מתכון סלט ירוק חרדל.

הוראות

1
התחל גריל פחם או גז או broiler; ודא האש היא חמה מאוד, ולהתאים את המתלה כך שהוא קרוב למקור החום ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
בינתיים, להפוך את חרדל פפאיה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אננס רגילאננס רגיל
3
לטאטא יחד את חרדל וחומץ בקערה קטנה עד אבקת החרדל הוא מומס; תן לשבת בזמן שאתה ממשיך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שים את הדבש בסיר כבד קטן על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד בועות הדבש, מתעבה, ומחשיך מעט, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
להפוך את החום בינוני ולהוסיף את פפאיה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מי פפאיה מתאדה ואת התערובת הופכת רגשני, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אננס רגילאננס רגיל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הסר מהחום ומערבבים מיד בתערובת החרדל. מתבלים לפי הטעם במלח ומיץ ליים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מברישים את השרימפס בשמן, ואז מפזרים מלח וקיין. גריל במשך 2 או 3 דקות לכל צד, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מגישים את השרימפס, מעוטר בכוסברה, עם חרדל פפאיה ופלחי ליים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
אננס רגילאננס רגיל
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
טעם
10
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
11
מטעמי אסיה של ז 'אן-ז' ורז 'מאת ז' אן-ז ' ורז 'וונגריכטן זכויות יוצרים (c) 2007 מאת ז' אן-ז ' ורז ' וונגריכטן בהוצאת ספרי ברודוויי.ז 'אן-ז' ורז ' וונגריכטן הפך לכוכב קולינרי כאשר החל לראשונה לבשל בלפאייט בניו יורק. הוא הקים את הביסטרו המקסים ג ' וג ' ו בניו יורק; הציג את "fusion" cooking ב-Vong (שלושה כוכבים מהניו יורק טיימס), שכעת יש לו מאחז בשיקגו; יצר את ז 'אן-ז' ורז ' ארבעה כוכבים ואת שוק התבלינים המוצלח ביותר ו-66 בניו יורק; פתח את ראמה (Spice Market meets Vong) בלונדון; ופתח מספר מסעדות שזכו לשבחים בערים משנחאי ללאס וגאס. הוא גר בניו יורק, כשהוא לא נוסע לפקח על המסעדות הקיימות שלו או לפתוח מסעדה חדשה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.