קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

שרימפס ברוטב שמנת אבוקדו

שרימפס ברוטב שמנת אבוקדו
שרימפס ברוטב שמנת אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבוקדו, חמאה, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו קסדיות שרימפס מתובלות עם רוטב שמנת אבוקדו מעושן, טאקו שרימפס מתובל עם סלסה אבוקדו ורוטב כוסברה שמנת חמוצה, ו שרימפס עם שמנת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר על אש נמוכה, מערבבים את השום, ומבשלים 1 עד 2 דקות עד רך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
להקציף את האבוקדו עד חלקה, לחזור לרתיחה, ולהוסיף את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מבשלים מעל חום בינוני-נמוך רק עד השרימפס הפכו אטום, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מפזרים פלפל שחור, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.