שרימפס ודגנים
המתכון שרימפס שיבולת שועל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-5 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 643 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך בצל ירוק, ציר עוף, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו השרימפס והדגנים שלי, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד פריך משחימים.
הסר בייקון מחבת למגבת נייר, הזמנת 2 כפות שומן חזיר במחבת לבשל את השרימפס.
מערבבים שרימפס עם בזיליקום, אורגנו, פפריקה, מלח ופלפל וזורקים יחד. מביאים ציר עוף לרתיחה, ואז מקציפים בפולנטה, ערבוב על חום בינוני עד פולנטה מתעבה, על 5 דקות.
להקציף גבינה שמנת כבדה ולהניח בצד. מחממים מחבת, ואז מוסיפים שרימפס, שום, וחצי מהבצל הירוק. לבשל על 2-3 דקות, הפיכת שרימפס, עד שרימפס מבושל. כדי לשרת, כף פולנטה לתוך קערה העליון עם תערובת שרימפס.
מפזרים בצל ירוק שנותר ובייקון פריך על גבי ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.