שרימפס ווק חריף עם אורז קוקוס
שרימפס ווק חריף עם אורז קוקוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, חלב קוקוס מעורבב היטב, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו שרימפס שום חריף עם אורז קוקוס, שרימפס מתובל עם אננס בגריל אורז קוקוס פילאף, ו קארי אדום קוקוס תאילנדי צמחוני חריף עם אורז קוקוס-זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף אורז במסננת מתחת למים קרים, ולאחר מכן לנער היטב לנקז ולהעביר לסיר כבד 1 1/2-ל 2 ליטר.
מוסיפים מים (1 1/2 כוסות), סוכר, 1 כוס חלב קוקוס, ו 3/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה, מכוסה חלקית, ואז להפחית את החום נמוך לכסות לחלוטין. מבשלים 20 דקות, ואז להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
בעוד אורז מבשל, לקצץ Broccolini, השלכת 1/4 אינץ 'מלמטה, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לאורכים 1 אינץ'. לזרוק שרימפס עם רוטב Sriracha ונשאר 3/4 כפית מלח בקערה.
מערבבים יחד קורנפלור, 1/4 מרק עוף כוס, ונותר 1/2 כוס חלב קוקוס בקערה אחרת עד קורנפלור הוא מומס לחלוטין.
מחממים ווק 12 עד 14 אינץ 'מתובל היטב שטוח תחתית או מחבת כבדה 12 אינץ' על חום גבוה עד שהוא רק מתחיל לעשן, ולאחר מכן להוסיף שמן, מסתחרר למעיל.
מוסיפים Broccolini ומערבבים ומטגנים עד ירוק בהיר, ולאחר מכן להוסיף מרק עוף 1/4 כוס הנותרים ומערבבים ומטגנים עד הנוזל הוא התאדה, כ 3 דקות.
מוסיפים תערובת שרימפס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות. מערבבים תערובת קורנפלור, ואז לשפוך אותו בצד של ווק ומרתיחים, ערבוב, עד הרוטב הוא מעובה מעט שרימפס רק מבושל דרך, כ 3 דקות יותר. אורז מוך עם מזלג ומגישים עם שרימפס מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.