קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

שרימפס לחם פריך עם שעועית שום

שרימפס לחם פריך עם שעועית שום
שרימפס לחם פריך עם שעועית שום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, רוזמרין, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 77%. מתכונים דומים: שרימפס לחם פריך עם שעועית שום, עוף פריך לחם מחיטה מלאה, ו קציצות חזיר לחמות פריכות.

הוראות

1
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים בקערה גדולה את פירורי הלחם, הרוזמרין, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ו -3 כפות מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
רוזמריןרוזמרין
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את השרימפס וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
4
מעבירים שרימפס וכל פירורים עודפים לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עד שהשרימפס מבושלים ופירורי הלחם פריכים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מחממים את יתרת השמן במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את השום ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
מוסיפים את השעועית, 1/4 כוס מים, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד לחימום, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שעועיתשעועית
מיםמים
מלחמלח
9
מסירים מהאש, מוסיפים את הארוגולה וזורקים לשילוב.מחלקים את השעועית בין צלחות בודדות ומגישים עם השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
שרימפסשרימפס
שעועיתשעועית
10
מפזרים פירורי לחם נוספים מהתבנית מעל.החלפה: אם רוזמרין טרי אינו זמין-או לא אחד עשבי תיבול האהוב עליך-להשתמש מרווה או טימין במקום.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
פירורי לחםפירורי לחם
עשבי תיבולעשבי תיבול
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.