שרימפס פרה דיאבולו
שרימפס פרה דיאבולו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 495 קלוריות. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם עגבניות אסקו של האנט, מלח כשר, שמן זית כתית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. ציון זה הוא מוצק. לובסטר פרה דיאבולו / אראגוסטה פרה דיאבולו, שרימפס פרה דיאבולו, ו שרימפס פרה דיאבולו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הכן פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה; להתחמם. בינתיים זורקים שרימפס עם פתיתי פלפל אדום ומלח; מניחים בצד.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה למשך 1 דקה.
מוסיפים שרימפס, מבשלים כ -2 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, או רק עד שהשרימפס הופך ורוד ואטום.
מוציאים מהתבנית; שמור על חום.
מוסיפים בצל למחבת. מבשלים כ -5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, או עד שהבצל רך.
מוסיפים עגבניות לא מיובשות, יין ושום. מבשלים כ -10 דקות על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך מעט. מחזירים את השרימפס והמיץ שלו למחבת, מערבבים לאיחוד ומחממים.
מסירים את המחבת מהאש. מערבבים פטרוזיליה. מחלקים פסטה חמה ומבושלת ל -4 קערות רדודות. מעל כל אחד שרימפס ורוטב.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. הקונצ 'רטו של מדיצ' י ארמט למברוסקו רג ' יאנו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.