לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו שש שכבות ומטבל שבבים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 339 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. 87 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עגבניות, שום, אבקת צ'ילי וכוסברה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. ציון זה מצוין. מתכונים דומים: שש שכבות ומטבל שבבים, שבע שכבות ברים, ו שכבות סושי.
הוראות
1
על קרש חיתוך, לרסק את שיני השום, מפזרים 1 כפית מלח, ועם הצד השטוח של סכין גדולה, לרסק ולמרוח את התערובת לעיסה גסה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
שמים את השום, השעועית, אבקת הצ ' ילי, המים ושמן הזית בקערת מעבד המזון ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים בתחתית תבשיל 2 ליטר או צלחת גרטן, או במנות בגודל אישי, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מפזרים את הגבינה על השעועית. חצוי וזרע את האבוקדו, ואז מועכים עם הג ' לפנו וכפית מלח נוספת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
רוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מורחים שכבה של אבוקדו על הגבינה, ואז מפזרים את החסה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מערבבים את היוגורט עם הכוסברה ואז מורחים על החסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
7
מוסיפים שכבת עגבניות ולבסוף מפזרים מעל את הבצל הירוק. מצננים עד להגשה.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!