קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

תאילנדית ממולאת טופו

תאילנדית ממולאת טופו
תאילנדי ממולאים טופו נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, קישואים, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו ירקות תאילנדים טופו מערבבים ומטגנים / ירקות תאילנדים, מרק טופו ירקות תאילנדי, איך להכין מרק טופו ירקות תאילנדי, ו פאד תאי עם טופו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים טופו לחתוך כל חתיכה לתוך 4 ריבועים; לחתוך כל ריבוע באלכסון לתוך 2 משולשים. שים בצד משולשי טופו.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
2
מניחים פטריות שיטאקה לתוך קערה של מים חמים ולאפשר rehydrate עד לח ושמנמן, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לגזור גבעולים וודי דק קוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
4
מניחים קישואים, בצל, שום ופלפל jalapeno למעבד מזון ולעבד עד שהירקות הם כמעט משחה; מעבירים לקערה ומערבבים פטריות שיטאקה, ביצה, רוטב סויה, זנגביל, קורנפלור ורוטב הויסין. מקפלים כרוב מגורר לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
רוטב הויסיןרוטב הויסין
עמילן תירסעמילן תירס
ירקירק
רוטב סויהרוטב סויה
מילוימילוי
קישואיםקישואים
כרובכרוב
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני. משולשי טופו טופו יבש עם מגבות נייר ומטגנים במחבת בשמן החם עד השחמה מכל הצדדים למעט צד צר 1 למילוי, 2 עד 3 דקות זמן טיגון לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
מילוימילוי
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
6
הסר משולשי טופו ולתת מגניב עד שאתה יכול להתמודד איתם.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
7
עם סכין חיתוך חדה, לחתוך חריץ לתוך הצד הלא רצוי של משולש טופו; לגרוף את מרכז הטופו עם כפית אשכולית, עוזב את הקירות של המשולש על 1/4 אינץ ' עבה. השתמש בכפית כדי למלא כל משולש בנדיבות עם המילוי, נותן תל מלית מתוך חתיכת טופו.
מרכיבים שתצטרך
אשכוליתאשכולית
מילוימילוי
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
חום שנותר 2 כפות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; מקום משולשי טופו, מלית הצדדים למטה, לתוך השמן החם ומטגנים פאן עד קצה המילוי הוא השחמה ומילוי חם להגדיר בפנים, על 5 דקות. הפעל משולשים בצדדים שלהם refry במשך דקה או שתיים בשמן החם כדי לחמם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
מילוימילוי
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת