תבלין גזר ועוגת אגוז
. מתכונים דומים: עוגת תבלינים אגוז, עוגת תבלינים אגוז יוונית, ו עוגיות תבלין מייפל-אגוז.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
גזר קיטור עד רך אבל לא רגשני. מגניב במקצת.
מניחים גזר במעבד מזון מחית עד חלקה.
מוסיפים דבש, ביצים, חמאה או מרגרינה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, וניל, ואגוזים. להתמזג עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה.
בקערה נפרדת לשלב סוכר חום וסוכר לבן, ערבוב היטב כדי לקבל את כל הגושים החוצה. מקפלים תערובת סוכר בהדרגה לתוך תערובת גזר עד משולב היטב.
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה אפויה חלקית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 70 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים עוגה חמה או קרה. מקררים כל שאריות.
מרכיבים
454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוז9אינצ ' יםקונכייה מאפה צלחת עמוקה, אפוי חלקית2ביצים11 קילו קישואים,קינמון טחון11 קילו קישואים,אגוז מוסקט טחון796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים5(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכך11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קצוצים דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבן