תבלין חזרת טרי עם תפוחים ואוכמניות
חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שורש חזרת, גזר, חמוציותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בטטות עם תפוחים ואוכמניות, חמוציות עם תפוחים וברנדי, ו מדליונים חזיר עם חמוציות ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון מצויד בדיסק הגריסה, שורש חזרת בנפרד, גזר, סלק ותפוח; העברה לקערה גדולה. באמצעות הלהב של מעבד המזון, חמוציות דופק עם סוכר עד קצוץ דק.
מערבבים את תערובת חמוציות לתוך פירות וירקות מגורר יחד עם חומץ; העונה עם מלח. אפשר לעמוד במקרר במשך 3 ימים או עד 1 שבוע לפני ההגשה.