המתכון עשבי תיבול טריים קארי טופו מוכן בסביבות 50 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 523 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, אבקת קארי, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: טופו עשבי תיבול איטלקי אפוי + איך ללחוץ טופו כמו אלוף, טופו ים קארי, ו עוגת טופו קארי סיר.
הוראות
1
חותכים טופו לתוך 16 מלבנים בצורת דומינו האסקי (כל אחד על 1 ב. רחב, 1 1/2 ב. ארוך, ו-1 בפנים. עבה). שים טופו בקערה רחבה, רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים 1 כפית. מלח עם 2 כוסות חם מאוד או רק מים מבושלים ויוצקים מעל טופו רק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
3
בוא נשב 15 דקות.
4
להעביר טופו לשכבה כפולה של מגבות נייר להגדיר על צלחת ולתת לנקז 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, חום 2 כף. שמן במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני. שאלוט מטגנים, ערבוב מדי פעם, עד זהב אור, 9 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים שום וקארי עלים ומטגנים 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד אור פריך.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים אבקת קארי, מסירים מהחום ומערבבים לתבלינים ארומטיים. באמצעות כף מחוררת או רחפן, להעביר תבלינים לקערה, משאיר את רוב השמן הריחני במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
Skimmer
8
כתם טופו יבש.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף עוד שמן למחבת, במידת הצורך, כדי לצלם תחתון וחום בינוני גבוה. מטגנים טופו, פונה פעם אחת, עד הזהב, 4 עד 5 דקות (זה לא יהיה פריך).
מרכיבים שתצטרך
10
חום נמוך מעט להחזיר את כל אבל 1 כף. תערובת שאלוט למחבת.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים חלב קוקוס, נבטי במבוק וסוכר דקל. להביא לרתיחה ולבשל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר כף יד
12
מוסיפים בוק צ ' וי ומבשלים עד מכרז, 3 עד 5 דקות. מערבבים בעדינות ברוטב דגים.
מרכיבים שתצטרך
13
העברה לקערה הגשה העליון עם עשבי תיבול ושאר שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
14
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
15
* למצוא עלי קארי בשווקים הודיים. סוכר דקל sugara כהה לא מזוקק עשוי מ דקלים עץ sap או sugarcane juicehas טעם מושק, מעט מולסה דמוי. זה בדרך כלל מגיע בדיסקים קשיחים; לחתוך שבבי עם סכין חדה לפני המדידה. מצא אותו בחנויות מכולת מצוידות היטב בשווקים אסיה או לטינו (בשווקים הודיים, זה נקרא jaggery, ובשווקים לטינו, piloncillo).
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות מסה Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.