תבלין כדורי בשר איטלקי
המתכון האיטלקי קציצה תיבול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 52 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם בן יום, בקר טחון, מלח מתובל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. נסו תיבול איטלקי, תיבול איטלקי, ו תערובת תיבול איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 200° במשך 20 דקות. Turn; אופים 15-20 דקות יותר או עד מיובש.
מניחים לחם בבלנדר או מעבד מזון; מכסים ומעבדים עד מתפורר.
תוסיף תבלינים. לאחסן במיכל אטום במקום יבש קריר עד 6 חודשים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין