תבשיל Dorito®
תבשיל dorito® דורש מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מזון גבינה מעובד, רוטב אנצ'ילדה, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. מתכונים דומים: תבשיל דוריטו קל, תבשיל עוף ודוריטו, ו תבשיל עוף דוריטו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים ומערבבים בשר טחון בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה עד שהבשר מתפורר ומשחימים לחלוטין, 7 עד 10 דקות.
מערבבים שמנת של מרק עוף, רוטב אנצ ' ילדה, וחלב עם בשר בקר טחון; מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מורחים שבבי חטיף טורטייה כתוש לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
יוצקים תערובת בשר טחון על שבבי כתוש; מערבבים. סדר פרוסות גבינה על גבי התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות; מערבבים את הגבינה המותכת לתוך תערובת הבשר.