תבשיל אורז נקניק איטלקי
תבשיל אורז נקניק איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 570 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 2 . זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו מים, פלפל, נקניק טחון עדין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש באורז הלבן המיידי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז אפוי כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד מהווים תבשיל חסכוני וטעים, תבשיל נקניק איטלקי, ו תבשיל נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה מבשלים את הנקניקיה, הבצל והפלפל האדום על אש בינונית עד שהנקניקיה כבר לא ורודה; מסננים.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את האורז, הבזיליקום, המרק, המים ו 1/4 כוס הגבינה.
מעבירים לתבנית אפייה ללא 3 כוסות. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהאורז רך. לחשוף; מפזרים גבינה שנותרה.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.