קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

תבשיל אטריות צ'או מיין

תבשיל אטריות צ'או מיין
תבשיל אטריות צ'או מיין לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 635 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 269 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם מים, בצל, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 69%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תבשיל אטריות צ'או מיין, צ'או מיין אטריות קוקי, ו צ'או מיין אטריות חמות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה, הקפיצו את הבקר הטחון למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל והסלרי ומקפיצים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
בקערה בינונית נפרדת משלבים את השקדים, האורז, המרק, המים ורוטב הסויה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
( 23)( 23)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים היטב יחד ומוסיפים לתערובת הבקר.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מניחים את זה בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם אטריות צ ' או מיין.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות חסה רומנית מגוררת, מ-1 חסה קטנה3 כוסות חסה רומנית מגוררת, מ-1 חסה קטנה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספטלס. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין הבוהק ביותר בגרונהאוס שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות ריזלינג חומצי שופע יותר, מעט נמוך יותר, שאחיו הגדול יותר אבסטברג. מתוק ספטלי עם ניחוחות וטעמים נפיצים של תפוחים אדומים טעימים, אפרסקים צהובים, תות/ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.