תבשיל אטריות צ'או מיין
תבשיל אטריות צ'או מיין לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 635 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 269 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם מים, בצל, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 69%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תבשיל אטריות צ'או מיין, צ'או מיין אטריות קוקי, ו צ'או מיין אטריות חמות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה, הקפיצו את הבקר הטחון למשך 5 דקות.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומקפיצים עוד 5 דקות.
בקערה בינונית נפרדת משלבים את השקדים, האורז, המרק, המים ורוטב הסויה.
מערבבים היטב יחד ומוסיפים לתערובת הבקר.
מניחים את זה בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם אטריות צ ' או מיין.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 20 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספטלס. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין הבוהק ביותר בגרונהאוס שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות ריזלינג חומצי שופע יותר, מעט נמוך יותר, שאחיו הגדול יותר אבסטברג. מתוק ספטלי עם ניחוחות וטעמים נפיצים של תפוחים אדומים טעימים, אפרסקים צהובים, תות/ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.