קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל בטטה ושזיפים

תבשיל בטטה ושזיפים
תבשיל בטטה ושזיפים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . גשו לסופר וקנו מיץ שזיפים, מלח, שזיפים מיובשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסח בטטה ותבשיל שזיפים, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל בשר ושזיפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
פירס בטטות, והנח על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
אופים ב 425 מעלות f שחומם מראש (220 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד למכרז. מגניב עד תפוחי אדמה מתוקים ניתן לטפל בקלות. לקלף, לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה קטנה, לשלב דבש, קינמון, מלח, לימון ומיץ שזיפים, ומרגרינה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים שזיפים מיובשים לשניים, ולהסיר בורות. בצלחת תבשיל, לארגן לסירוגין שכבות של תפוחי אדמה ושזיפים מיובשים. תערובת דבש כפית על כל שכבה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות, מתבלים מדי פעם עם נוזל בתבשיל.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®