תבשיל בלבול גביני ביצה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, תבשיל בלבול גביני ביצה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 55 דקות. אם יש לכם סלסת פיקו דה גאלו, ביצים, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 45%, שהוא מוצק. לחם ביצה גביני עם סלט שמנמן, בלבול עוגת גבינה, ו ביצה בסל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה של 2 ליטר בתרסיס בישול.
מורחים תפוחי אדמה לתבנית האפייה המוכנה; מפזרים 1/2 כפית פלפל שחור.
מערבבים ביצים, תערובת גבינה איטלקית, בצל, פיקו דה גאלו, 1/2 כפית פלפל שחור, תיבול יווני ופלפל קאיין יחד בקערה; יוצקים מעל תפוחי אדמה.
אופים תבשיל בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה וביצים מוגדרות, כ -40 דקות.