קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

תבשיל בקר איטלקי מתובל (Peposo)

תבשיל בקר איטלקי מתובל (Peposo)
נסו Peposo (תבשיל בשר טוסקני מפולפל), Peposo (תבשיל חזיר מפולפל), ו Peposo-תבשיל עגל מבושל איטי ומפולפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקר חום. תשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
מוסיפים יין, עגבניות משומר (כולל מיצים), בזיליקום, שום, ו 1 כף פלפל סדוק למחבת עם בשר בקר. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך מאוד כאשר פירסינג, 1 1/2 עד 2 שעות. תרפרף ותשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
פלפל סדוקפלפל סדוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים מלח ועד 1/2 כף יותר פלפל סדוק לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
כף פולנטה על צלחות ארוחת ערב או קערה רדודה גדולה או מגש מעוטר. עם כפית מחוררת, להרים את בשר ותל על מרכז פולנטה. למדוד מיצי פאן הנותרים; אם פחות מ 3 כוסות, להוסיף מים כדי להפוך את הסכום הזה, לחזור למחבת, ולהביא לרתיחה; להוסיף מלח לטעום ויוצקים מיצים לתוך קערת הגשה. להעביר מיצי פאן להוסיף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מקשטים תבשיל עם פרוסות עגבניות מיובשות בתנור וגרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים בשר במחבת 5 עד 6 ליטר עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים 1/2 כוס מים; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשל במהירות מעל חום בינוני עד הבשר אפור מבחוץ יש שניתנו מיצים ושומן, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מחבת לחשוף, להגדיל את החום גבוה, ומערבבים לעתים קרובות עד שרוב הנוזל התאדה, 15 עד 20 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד מיצי בשר יש קרמל כהה בשר יש השחמה בשומן שניתנו, כ 5 דקות יותר. אם טפטוף ואת הסרט החום על מחבת מתחילים לחרוך, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.