תבשיל בקר איטלקי מתובל (Peposo)
נסו Peposo (תבשיל בשר טוסקני מפולפל), Peposo (תבשיל חזיר מפולפל), ו Peposo-תבשיל עגל מבושל איטי ומפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים יין, עגבניות משומר (כולל מיצים), בזיליקום, שום, ו 1 כף פלפל סדוק למחבת עם בשר בקר. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך מאוד כאשר פירסינג, 1 1/2 עד 2 שעות. תרפרף ותשליך שומן.
מוסיפים מלח ועד 1/2 כף יותר פלפל סדוק לפי הטעם.
כף פולנטה על צלחות ארוחת ערב או קערה רדודה גדולה או מגש מעוטר. עם כפית מחוררת, להרים את בשר ותל על מרכז פולנטה. למדוד מיצי פאן הנותרים; אם פחות מ 3 כוסות, להוסיף מים כדי להפוך את הסכום הזה, לחזור למחבת, ולהביא לרתיחה; להוסיף מלח לטעום ויוצקים מיצים לתוך קערת הגשה. להעביר מיצי פאן להוסיף לפי הטעם.
מקשטים תבשיל עם פרוסות עגבניות מיובשות בתנור וגרמולטה.
מניחים בשר במחבת 5 עד 6 ליטר עם תחתית כבדה.
מוסיפים 1/2 כוס מים; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשל במהירות מעל חום בינוני עד הבשר אפור מבחוץ יש שניתנו מיצים ושומן, 15 עד 20 דקות.
מחבת לחשוף, להגדיל את החום גבוה, ומערבבים לעתים קרובות עד שרוב הנוזל התאדה, 15 עד 20 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד מיצי בשר יש קרמל כהה בשר יש השחמה בשומן שניתנו, כ 5 דקות יותר. אם טפטוף ואת הסרט החום על מחבת מתחילים לחרוך, להפחית את החום בינוני.