תבשיל בקר בסגנון דרומי
תבשיל בשר בסגנון דרומי דורש כ 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, חמאה, גרעיני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל בקר דרום תוצרת בית, תבשיל בקר ביתי, ו תבשיל בקר, בסגנון בולוניה.
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בשר בקר, ובמהירות חום מכל הצדדים.
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות עם צ ' ילי ירוק, ועגבניות מבושלות.
מוסיף את הבמיה, שעועית לימה ותירס. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה וממשיכים להתבשל עוד 30 דקות, או עד שהבשר רך מאוד.