קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל בקר של ערב חג המולד

תבשיל בקר של ערב חג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בקר ערב חג המולד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך גזר, סלרי, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, תבשיל שעועית לימה חג המולד, ו נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר..

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים בשר בקר, עגבניות, סלרי, גזר, תפוחי אדמה, בצל וטפיוקה לתנור הולנדי. מתבלים עם בוליון בקר, טימין, רוזמרין ומרג ' ורם; מערבבים ביין אדום.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
מרז ' ורםמרז ' ורם
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
צווארי עוףצווארי עוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
טפיוקה.טפיוקה.
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מניחים את המכסה על התנור ההולנדי.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
אופים במשך 5 עד 6 שעות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הוסף אפונה במהלך חצי השעה האחרונה של בישול.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים