תבשיל בקר של ערב חג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בקר ערב חג המולד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך גזר, סלרי, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, תבשיל שעועית לימה חג המולד, ו נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר..
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מניחים בשר בקר, עגבניות, סלרי, גזר, תפוחי אדמה, בצל וטפיוקה לתנור הולנדי. מתבלים עם בוליון בקר, טימין, רוזמרין ומרג ' ורם; מערבבים ביין אדום.
מניחים את המכסה על התנור ההולנדי.
אופים במשך 5 עד 6 שעות בתנור שחומם מראש.
הוסף אפונה במהלך חצי השעה האחרונה של בישול.