קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל ברוקולי ואורזו

תבשיל ברוקולי ואורזו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי ותבשיל Orzo. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו בצל, פרחי ברוקולי, פירורי לחם פנקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ברוקולי חריף ואורזו, אורזו עם פטרוזיליה וברוקולי, ו אורזו יווני וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה תבשיל 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את orzo, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
4
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים עד ירוק בהיר, על 1 דקה. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקוליפרחי ברוקולי
5
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
מוסיפים את החמאה והקמח, מקציפים יחד ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים, מערבבים, עד הבצלים התרככו, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
8
להקציף את החלב, להביא את הרוטב לרתיחה נמוכה, להפחית לרתיחה ומבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות. לכבות את החום ולהוסיף 1 כוס Havarti, שמנת חמוצה, 2 כפות של פרמזן, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מקפלים בעדינות את הברוקולי ואת האורזו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ברוקוליברוקולי
פרמזןפרמזן
HavartiHavarti
רוטברוטב
חלבחלב
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
להעביר את התערובת לתבשיל החמאה.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
10
מפזרים את 1/2 כוס Havarti ו 1 כף פרמזן. לזרוק את פירורי הלחם עם הנותרים 1 כף חמאה מומסת בקערה קטנה. מתבלים במלח ומתפשטים באופן שווה על התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
HavartiHavarti
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
אופים עד חום תוסס, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור