תבשיל ברוקולי ואורזו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי ותבשיל Orzo. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו בצל, פרחי ברוקולי, פירורי לחם פנקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ברוקולי חריף ואורזו, אורזו עם פטרוזיליה וברוקולי, ו אורזו יווני וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה תבשיל 2 ליטר.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה.
מוסיפים את orzo, מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים עד ירוק בהיר, על 1 דקה. מסננים ומניחים בצד.
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים את החמאה והקמח, מקציפים יחד ומבשלים כ 1 דקה.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים, מערבבים, עד הבצלים התרככו, כ 5 דקות.
להקציף את החלב, להביא את הרוטב לרתיחה נמוכה, להפחית לרתיחה ומבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות. לכבות את החום ולהוסיף 1 כוס Havarti, שמנת חמוצה, 2 כפות של פרמזן, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מקפלים בעדינות את הברוקולי ואת האורזו.
להעביר את התערובת לתבשיל החמאה.
מפזרים את 1/2 כוס Havarti ו 1 כף פרמזן. לזרוק את פירורי הלחם עם הנותרים 1 כף חמאה מומסת בקערה קטנה. מתבלים במלח ומתפשטים באופן שווה על התבשיל.
אופים עד חום תוסס, כ -30 דקות.