תבשיל בשר צבי הונגרי
תבשיל בשר צבי הונגרי עשוי להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 259 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב כל גרגרי allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרמל אפרסק הפוכה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), תבשיל הונגרי, ו תבשיל בקר הונגרי.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור בשקית פלסטיק גדולה zip-top.
להוסיף בשר צבי; לאטום וללחוץ למעיל.
הסר בשר צבי מן התיק; להשליך את תערובת הקמח הנותרת.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בשר צבי, בצל ושום; מוקפץ 5 דקות, בשר צבי בראונינג מכל הצדדים.
מוסיפים יין, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, סוכר, ושאר החומרים למחבת; מביאים לרתיחה.
מכסים ואופים ב 300 במשך 3 שעות או עד בשר צבי הוא מכרז.
הסר פירות יער עלה דפנה לפני ההגשה.