קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

תבשיל דגים Cioppino

תבשיל דגים Cioppino
תבשיל דגים Cioppino נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עלה דפנה עלה דפנה, עלי בזיליקום, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צופה די פסה, צ'יופינו, או תבשיל דגים, תבשיל דגים קל ובריא Cioppino, ו Cioppino: קומקום בסדר של דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מרק עם תחתית כבדה מעל חום בינוני, שמן זית כוס חם.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את השום ואת הכרישה ואת הטחון עד מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
מוסיפים קורנית אורגנו, פתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל ושומר. המשך לבשל עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיף את הפלפל הירוק, סלרי וגזר, לטגן על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
5
מוסיפים את רסק העגבניות, ערבוב עד שהוא מתחיל לקרמל, על 2 דקות. הפעל את החום גבוה ולהוסיף 2 כוסות יין. לגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. להפחית חום בינוני גבוה. מבשלים ולהפחית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את עלה המפרץ, עגבניות עם מיץ, מיץ צדפות, ווסטרשייר. להביא לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים עד מעובה מעט, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הסר עלה דפנה. השימוש בבלנדר טבילה בערך מחית את בסיס המרק. להתאים תיבול לפי הטעם עם מלח ופלפל. אתה יכול להפוך את cioppino קדימה לנקודה זו. חנות בקירור עד 3 ימים. במחבת גדולה עם כיסוי להגדיר על חום בינוני, לחמם את היין הלבן כוס 1 הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיף את הצדפות, כיסוי וקיטור. מנענעת את המחבת מדי פעם, עד שרוב הצדפות נפתחות, בערך 6 דקות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. להעביר את הצדפות הפתוחות לצלחת ולהניח בצד במקום חם. מסננים את הנוזל דרך גזה ישר לתוך בסיס cioppino. תביא את הבסיס לרתיחה. מוסיפים את הדגים והשרימפס לסיר, ערבוב לשלב. לאחר השרימפס הם ורודים ומבושלים דרך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את הצדפות, קלמרי, צדפות מבושלות (עם או בלי הקונכיות כפי שאתה רואה לנכון) ופטרוזיליה קצוצה. מבשלים על 1 יותר דקה. מצקת את cioppino לתוך קערות רדודות חמות,
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
CioppinoCioppino
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
10
מקשטים עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
מגישים חמים.

מרכיבים

1עלה דפנהעלה דפנה1פלפל ירוק פעמון (cored, זרע & קצוץ) פלפל ירוקפלפל ירוק פעמון (cored, זרע & קצוץ) פלפל ירוק1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות (28 עוז) יכול לקוביות עגבניותעגבניות חתוכות לקוביות (28 עוז) יכול לקוביות עגבניות1גזר (קצוץ בערך) גזרגזר (קצוץ בערך) גזר1מעקבסלרי (קצוץ בערך) גבעול סלריסלרי (קצוץ בערך) גבעול סלרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות18צדפותצדפות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1נורה שומר (cored, גזוז קלופים, גזוז, דק פרוס) נורה שומרנורה שומר (cored, גזוז קלופים, גזוז, דק פרוס) נורה שומר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דגים לבנים המשרדדגים לבנים המשרד2(חוֹרֶף)עלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טריים, טחוניםעלי טימין טריים, טחונים4(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2כרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים, קצוץ, שטף, מיובש & קצוצים בערך) כרישהכרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים, קצוץ, שטף, מיובש & קצוצים בערך) כרישה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(יכול להיות או להרחיק)עלי אורגנו טחוניםעלי אורגנו טחונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טבעות calamriטבעות calamri1(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.