תבשיל דגים Cioppino נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עלה דפנה עלה דפנה, עלי בזיליקום, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צופה די פסה, צ'יופינו, או תבשיל דגים, תבשיל דגים קל ובריא Cioppino, ו Cioppino: קומקום בסדר של דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מרק עם תחתית כבדה מעל חום בינוני, שמן זית כוס חם.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את השום ואת הכרישה ואת הטחון עד מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)
3
מוסיפים קורנית אורגנו, פתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל ושומר. המשך לבשל עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
4
מוסיף את הפלפל הירוק, סלרי וגזר, לטגן על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
5
מוסיפים את רסק העגבניות, ערבוב עד שהוא מתחיל לקרמל, על 2 דקות. הפעל את החום גבוה ולהוסיף 2 כוסות יין. לגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. להפחית חום בינוני גבוה. מבשלים ולהפחית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את עלה המפרץ, עגבניות עם מיץ, מיץ צדפות, ווסטרשייר. להביא לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים עד מעובה מעט, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הסר עלה דפנה. השימוש בבלנדר טבילה בערך מחית את בסיס המרק. להתאים תיבול לפי הטעם עם מלח ופלפל. אתה יכול להפוך את cioppino קדימה לנקודה זו. חנות בקירור עד 3 ימים. במחבת גדולה עם כיסוי להגדיר על חום בינוני, לחמם את היין הלבן כוס 1 הנותרים.
מוסיף את הצדפות, כיסוי וקיטור. מנענעת את המחבת מדי פעם, עד שרוב הצדפות נפתחות, בערך 6 דקות. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. להעביר את הצדפות הפתוחות לצלחת ולהניח בצד במקום חם. מסננים את הנוזל דרך גזה ישר לתוך בסיס cioppino. תביא את הבסיס לרתיחה. מוסיפים את הדגים והשרימפס לסיר, ערבוב לשלב. לאחר השרימפס הם ורודים ומבושלים דרך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את הצדפות, קלמרי, צדפות מבושלות (עם או בלי הקונכיות כפי שאתה רואה לנכון) ופטרוזיליה קצוצה. מבשלים על 1 יותר דקה. מצקת את cioppino לתוך קערות רדודות חמות,
מרכיבים שתצטרך
דיונון
Cioppino
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.