תבשיל דלעת חמאה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תבשיל דלעת חמאה. מתכון זה משמש 3. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אגוזי פקאן, דלורית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו תבשיל דלעת חמאה, תבשיל דלעת חמאה, ו תבשיל דלעת חמאה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו תפוחים וסוכר בכף 1 חמאה במשך 4-5 דקות או עד שהם פריכים-רכים.
מניחים ב-1 קילו. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מניחים בצד.
בקערה קטנה שלבו את הדלעת, הסוכר החום, המלח, הפלפל והחמאה שנותרה; כף מעל תפוחים.
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל קדרה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 15-20 דקות או עד לחימום והציפוי משחים.